Магазин

ФОТО: Николина Пишек без шминка

ФОТО: Николина Пишек без шминка

Навикнати сме хрватската водителка Николина Пишек постојано да ја гледаме дотерана, но кога ќе се изгаснат камерите таа преферира поопуштен начин на облекување и природен изглед.

Дека таа навистина е горда на риродната убавина, докажува и фотографијата што таа ја објави на Инстаграм, а на која позира без шминка.

pishe-2

Ах, кога мојот сопруг би го направил ова би имале сериозен разговор. Мислам, селфи. Ние девојките смееме се, напиша таа до фотграфијата.

По ова следеа бројни коментари. Нејзините следбеници се поделени, според некои таа е поубава без шминка, додека други и препорачаа да стави барем малку пудра.