среда, 28 јуни 2017  |  Вести денес: 2

ФОТО: Ниту дождот не ги спречи граѓаните едногласно да побараат избори на 5-ти јуни

Ниту дождот не ги спречи гражаните да излезат на улиците и да побараат избори на 5-ти јуни.

stip2-1

Поврзани вести

Ниту дождот не ги спречи гражаните да излезат на улиците и да побараат избори на 5-ти јуни. Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ) денеска одржува граѓански собир во Штип, каде поддршка дадоа голем број на избори.

stip3

Штипјани побараа одржување на избори на 5-ти јуни, за да се стави крај на политичката криза која предолго трае.

stip-2

Најчитани вести