Магазин

ФОТО: Ноќта и денот во Њујорк споени на една фотографија

ФОТО: Ноќта и денот во Њујорк споени на една фотографија

Њујорк е една од најголемите, најраздвижените и најфантастичните светски метрополи, во кој што многумина се вљубуваат од прв пат. Фотографот Стефан Вилкс својата љубов кон Големото јаболко ја покажал преку серијата фотографии „Day to Night“.