Магазин

ФОТО: Нора Шaкири ќе се мажи

ФОТО: Нора Шaкири ќе се мажи

Сестрата на пејачот Бени Шакири, Нора ќе го каже судбоноснот да со нејзиното долгогодишно момче Марко Марковиќ.

Марко кој е познат по тоа што прави одлични журки по скопските дискотеки ја побарал раката на својата девојка пред два дена. Им посакуваме многу среќа.

dwaegrfhjent