петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 0

ФОТО: Нов бизарен тренд– селфи е аут во мода е шуфи

Селфи фотографиите очигледно се застарен концепт. Време е да се подготвите за шуфи и верувајте дека нема да ви се допадне.

shufi-nasl

Поврзани вести

Селфи фотографиите очигледно се застарен концепт. Време е да се подготвите за шуфи и верувајте дека нема да ви се допадне.

shufi-1

Новиот тренд на Инстаграм е селфи фотографија во кревет со чевли. Овие фотографии се нарекуваат шуфи. Повеќето од вас ќе се згрозат над овие глетки, затоа што навистина нема никаква смисла да ги носите валканите чевли во креветот каде подоцна треба да спиете.

shufi-2

Сепак, корисниците на Инстаграм воопшто не се грижат за таквите коментари, туку секојдневни се фотографираат во сите можни пози. Какви нови бизарни трендови не очекуваат, ќе покаже времето.

shufi-3

Најчитани вести