Магазин

Фото: Нов начин на паркирање во Дојран

Фото: Нов начин на паркирање во Дојран

Возачот на ова „рено“ очигледно смислил нов начин на паркирање.

Фотографијата е направена во Дојран и беше атракција кај минувачите.

renopark