Магазин

Фото: Нова насловна на Дејвид Бекам

Фото: Нова насловна на Дејвид Бекам

Дејвид Бекам (39) ќе се појави на насловната страна на магазинот AnOther кој во продажба ќе излезе утре. Поранешниот фудбалер ја краси насловната страна на 19-тото издание на овој магазин.

Магазинот се обиде да даде интимен портрет на Бекам кого го нарекуваат вистински пример за останатите. AnOther е магазин кој излегува два пати во годината и е наменет за машката и женската публика.

Бекам инаку неодамна беше актуелен преку соработката со брендот Belstaff за кој создаде колекција.

bekam