Магазин

ФОТО: Нова скопска шема – приватно кафуле среде Партизанска

ФОТО: Нова скопска шема – приватно кафуле среде Партизанска

Автобуската станица позната како ”Симпо” се претвори во кафуле. Дечкиве си седат на коњопој, си пијат пиво, буквално на сред Партизанска.

Но, на фотографијата се момците од продукција ”Џимиринки”, кои кај јавноста се познати по нивните атрактивни пародии на познати пејачи и по нивните луди видеа. Дали подготвуваат нешто ново, или пак си тераат нивна Џимиринки шема останува да видиме.

Извор: Среќа.мк