Магазин

ФОТО: Нова загатка: Пронајдете ја пандата меѓу металците

ФОТО: Нова загатка: Пронајдете ја пандата меѓу металците

По неколкуте загатки кои деновиве беа хит на Интернет, еве уште една…

Иако можеби делува лесно, на многумина не им успеа брзо да ја пронајдат пандата.

Обидете се и вие…

zagatka-panda-640x448