Магазин

ФОТО: Новак Ѓоковиќ фатен во многу непријатен момент

ФОТО: Новак Ѓоковиќ фатен во многу непријатен момент

Животот на професионалните спортисти воопшто не е лесен.

Ова на своја кожа го почувствува и српскиот тенисер Новак Ѓоковиќ, кого папараците го фатија во многу незгоден момент.

novak_celaaa