ФОТО: Новинарските перјаници на СДСМ удрија по Заев за дебаклот на скопскиот митинг

Социјалните мрежи се прополни од критики, сарказам и потсмев околу дебаклот на СДСМ во однос на денешниот митинг пред Владата.

Иако, дел од медиумите под контрола на СДСМ се обидуваат да искреираат слика во јавноста дека митингот бил успешен и со голема посетеност, и дека поминал одлично, сепак дел од новинарските перјаници на оваа партија со потсмев и сарказам се јавија на социјалните мрежи во врска со дебаклот.

 

 

 

 

На критиките им се приклучи и професорката Билјана Ванквоска, но и актерката Ирена Ристиќ.