Магазин

ФОТО: Обама застрашувачки остаре во изминативе осум години

ФОТО: Обама застрашувачки остаре во изминативе осум години

Барак Обама важи за е еден од најомилените претседатели на САД.

Неговиот неодамна отворен профил на Фејсбук има стотина илјади фанови, а речиси секоја негова објава е вистински интернет хит.

Но, работатна Обама не е само да објавува фотографии на Фејсбук и да постира објави.

Колку стресен може да биде животот на еден политичар најдобро може да се види во споредбата на две фотографии на Обама, една од почетокот на претседателскиот мандат и втора од неодамна.

Во однос од пред осум години, косата на Обама е значително побелена, има многу повеќе брчки на лицето и големи подочници.

O1

O2