недела, 23 октомври 2016  |  Вести денес: 24

ФОТО: Обилни врнежи и во Велес

1DSC_0549

Последни вести

За време на денешните интензивни врнежи од дожд, градоначалникот на општина Велес Славчо Чадиев го посети Потокот, каде што опасноста беше нејголема.

Општината будно ги следи сите водотеци и заедно со Кризниот штаб е подготвена да делува ако за тоа стане потреба. Исто така се следи и реката Вардар и нејзиниот водостој особено на критичните места и мостовите.

2DSC 0509

3DSC 0492

4DSC 0495

6DSC 0489

7DSC 0487

Најчитани вести