Магазин

ФОТО: Од стари светилки направете нови светкави лампиони

ФОТО: Од стари светилки направете нови светкави лампиони

Ова е интересен начин како да ги употребите старите светилки што повеќе не работат. Се надеваме дека ќе уживате во изработката на новите светкави лампиони.

Се што ви треба се стари светилки, лепило, светки, четка за боење и конец.

stari-lampioni-1

Премачкајте ги светилките со лепило. Ставете светки врз лепилото и оставете да се исушат.

Исечете мало парче конец и врзете го на врвот на светилката. Вашите лампиони се готови.