Македонија

Фото: Охрид сепак не е многу скап годинава

Фото: Охрид сепак не е многу скап годинава

Наспроти сите информации дека Охрид е прескап за летување, овие ценовници од една од најпознатите охридски плажи Градиште го покажуваат спротивното. Пиво 80 денари, Нескафе 80 денари, Макијато 50 денари… се само дел од пристојната понуда на Градиште.

ceni

ceni1