Македонија

ФОТО: Охрид завеан во снег

ФОТО: Охрид завеан во снег

На порталот Охрид 1, денеска се објавени три разгледници од Охрид, снимени од воздух. Станува збор за разгледници од различни делови на градот, а она што е интересно е што градот е целосно покриен со снег.

ohrid_2

ohrid_3