ТОП,Македонија

ФОТО: Осквернавени лавовите на мостот Гоце Делчев

ФОТО: Осквернавени лавовите на мостот Гоце Делчев

Лавовите на мостот „Гоце Делчев“ денеска беа новата мета за сквернавење на дивите орди на СДСМ и Сорос.

lav

Хулиганите кои и денес протестот го започнаа пред Специјалното јавно обвинителство, каде дадоа поддршка за работата на оваа институција, потоа се упатија кон Уставниот суд каде на мостот „Гоце Делчев“ со боја „удрија“ по лавовите.