Магазин

ФОТО: Ослабела 63 килограми и изгледа неверојатно

ФОТО: Ослабела 63 килограми и изгледа неверојатно

Катрин Пауел( 37) од Велика Британија за 16 месеци ослабнала дури 63 килограми. Таа одлучи да ја сподели тајната за својата трансформација.

Оваа жена од 127 килограми ослабна на 64. За големиот број на килограми заслужни беа ужинките меѓу оброците и чоколадата која ја криела во фрижидерот помеѓу зеленчукот. Преголемата дебелина беше опасност за нејзиното здравје.

-Го променив начинот на живот, тоа беше единствениот пат. Губењето на килограмите од корен го промени мојот живот, рече Катрин.

m1

За да го направи пресудниот чекор и да почне да слабее пресудно било тоа што една ноќ за малку избегнала срцев удар, а почнале да и се појавуваат проблеми и со ногата.

-Не можев да поверувам како толку се здебелив. Цело време бев уморна и не беше добро децата да ме гледаат таква.

m2

Таа го променила својот начин на исхрана, овошјето и зеленчукот биле приоритет, а купила и статичен велосипед и редовно тренирала на своите омилени сапуници.

Оваа мајка порачува, сите оние кои имаат проблеми со килограмите да не се откажуваат, бидејќи задоволството е преголемо.