Магазин

ФОТО: Ова е мистериозниот фраер кој полугол шеташе на дожд

ФОТО: Ова е мистериозниот фраер кој полугол шеташе на дожд

Повеќе жени не останаа рамнодушни на фотографијата на која се гледа како полугол маж шета на дожд. Овој човек го стресе понежниот пол. Станува збор за актерот Слободан Бештиќ.

Педесетгодишниот Бештиќ работи во Народниот театар од 2001-та година, а претходно 14 години бил член на Југословенскиот драмски театар.

Тој е најпознат по улогата на Владимир во прочуената детска серија „Метла без дршка“.