Магазин

(ФОТО) Ова е најбизарна слика на сите времиња

(ФОТО) Ова е најбизарна слика на сите времиња

Таман кога помисливме дека Мајли Сајрус не може да направи скандал,таа тоа го демантираше. На социјалните мрежи се појави слика која странските медиуми ја опишуваат како вознемирувачка.

Ако малку подобро се види, тоа е само маска што некој ја ставил на глава.

„Еднаш се бакнувавме со Мајли,“ напиша манекенката Амбер Роуз за кој никој не може да претпостави под оваа маска.