Магазин

ФОТО: Ова е најновиот ангел на Викторија

ФОТО: Ова е најновиот ангел на Викторија

Данкинката Џозефин Скривер има 23 години и е најновата манекенка која ја понесе титулата Ангел на Викторија.

Оваа русокоса, зеленоока убавица израснала во Копенхаген. И мајка и и татко и се геј, а таа е зачната преку вештачко оплодување.

1

2

3

4

5

6