Магазин

ФОТО: Ова е најубавиот остров на светот!

ФОТО: Ова е најубавиот остров на светот!
Coron resort view

Да, рајот постои и се наоѓа на земјата…

Тешко е да се поверува дека Филипините не се топ туристичка дестинација во светот, а имаат толку многу да понудат. Ова место со своите острови поседува неизмерно богатство од природни убавини, а како едно од најпрекрасните локација може да се издвои островот Палаван.

Погледнете….

(2) Палаван: Најубавиот остров на светот е чиста перфекција

(3) Палаван: Најубавиот остров на светот е чиста перфекција

(4) Палаван: Најубавиот остров на светот е чиста перфекција

(5) Палаван: Најубавиот остров на светот е чиста перфекција

(6) Палаван: Најубавиот остров на светот е чиста перфекција

(7) Палаван: Најубавиот остров на светот е чиста перфекција

(8) Палаван: Најубавиот остров на светот е чиста перфекција