Магазин

ФОТО: Ова е најважната жена во животот на Леонардо Ди Каприо

ФОТО: Ова е најважната жена во животот на Леонардо Ди Каприо

Славниот актер и свежо наградениот оскаровец, Леонардо Ди Каприо на собирите често доаѓа во придружба на неговата мајка, Ирмелин.

HOLLYWOOD, CA - MARCH 02:  Leonardo DiCaprio (R) and Irmelin Indenbirken (L) attend the Oscars held at Hollywood & Highland Center on March 2, 2014 in Hollywood, California.  (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)

Брадестиот и долгокос Џорџ сигурно на прв поглед не би го поврзале со славниот актер, но токму тоа е неговиот татко, кој инаку е познат како писател и автор на стрипови.

leo1

Џорџ Ди Каприо и Ирмелин се развеле уште додека Лео бил дете, но останале во добри односи, дури и откако пронашле нови партнери. Тој пак најмногу го подржува синот во битката за климатките промени и чиста околина и заедно со него учествува на еко конференциите.

Лео неодамна раскажал и дека неговата мајка навистина многу се жртвувала за негово добро, па не ни чудно што токму таа е најважната жена во неговиот живот.

Сите идни љубови на Лео изгледа прво ќе треба да го освојат срцето на неговата мајка, а потоа сигурно ќе го придобијат и неговото и тоа на долга стаза.