Магазин

ФОТО: Ова е највеселиот крадец на светот

ФОТО: Ова е највеселиот крадец на светот

Четириесет и петгодишниот Мајкл Витингтон дефинитивно е највеселиот крадец на светот.

Тој ограбил банка во Денвер, а потоа се обидел да избега со воз.

Полицијата го спречила во неговото бегство, го уапсила една минута подоцна.

Крадецот се товари за кражба во вредност од 5.000 долари. Онашто најмногу ни остави впечаток е неговата сочна насмевка на фотографијата слика во полициската станица.