Македонија,Крими хроника

ФОТО: Ова е Србинот кој изврши убиство во Охрид

ФОТО: Ова е Србинот кој изврши убиство во Охрид

Дваесет и деветгодишниот Бојан Угреновиќ од Краљево е човекот кој на новогодишната ноќ на смрт го претепа Димитар Матилоски од Охрид.

Bojan-Ugrenovic-3

Тој во моментов е во притвор и ќе одговара за убиство на свиреп начин, а за кривично дело помагање ќе одговараат и двајца негови другари исто од Краљево.