Балкан

ФОТО: Ова е убиецот на младиот Лука!

ФОТО: Ова е убиецот на младиот Лука!

Триесет и тригодишниот Марко Миличев е осомничениот за убиството на дваесет и едногодишниот Лука Јовановиќ, истакнаа на денешната прес – конференција од српското МВР.

Миличев порано се презивал Марковиќ, но го променил презимето. Се работи за познат криминалец кој неколку пати бил осудуван за различни дела.

Тој се наоѓа во Турција, поради што не е уапсен.