Магазин

Фото: Ова еже стана хит на интернет

Фото: Ова еже стана хит на интернет

Ежето Марутаро кое покажува емоции секојдневно за кратко време стана вистински хит на интернет.

Марутаро има повеќе од 49.000 следбеници на Твитер, а оваа бројка се зголемува секој ден.

2

3

4

5

6