Македонија

ФОТО: Ова се македонските бранители кои беа убиени во Куманово

ФОТО: Ова се македонските бранители кои беа убиени во Куманово

Жарко Кузмановски од тетовското село Брвеница, на возраст од 32 години, Сашо Самоиловски од Тетово, исто така 32-годишен, и Ненад Серафимовски на 28 години од гостиварското село Зубовце се тројцата македонски бранители кои денеска беа убиени од злосторниците во кумановската Дива Населба.

Жителите велат дека има и други повредени од Брвеница но, не знаат во каква состојба се наоѓаат.

ПОЧИВАЈТЕ ВО МИР ХЕРОИ и ГОЛЕМИ МАКЕДОНСКИ СИНОВИ!

МАКЕДОНИЈА ВЕЧНО ЌЕ ВЕ ПАМТИ!

MakBranitelite

MakSinovi