Македонија

ФОТО: Ова се загинатите херои!

ФОТО: Ова се загинатите херои!

На страницата на социјалната мрежа „Фејсбук“ на полициската единица за специјални задачи „Тигар“ беше објавена фотографија од осумтемина припадници на полицијата кои го загубија животот во вооружениот судир во Куманово.

„ Полицајци кои ги дадоа своите животи за Македонија. СЛАВА ИМ!“, пишува на страницата на „тигрите“.

Сашо Самојловски, Бобан Ивановиќ, Горан Илиевски, Исамедин Османи, Љубиша Аранѓеловиќ, Горан Стојменовиќ, Жарко Кузмановски и Ненад Серафимовски се имињата на загинатите бранители.

ПОЧИВАЈТЕ ВО МИР!