Спорт

ФОТО: Оваа девојка ќе ја претставува Македонија на светското првенство во бодибилдинг

ФОТО: Оваа девојка ќе ја претставува Македонија на светското првенство во бодибилдинг

Фитнес моделот Марија Нацева ќе ја претставува Македонија на светското првенство  кое годинава ќеее сеее одржи во Прага.

Претходно Марија се закити со златен медал во Скопје за најдобар фитнес и бикини модел.