Магазин

ФОТО: Оваа мајка заслужува медал за оваа торта

ФОТО: Оваа мајка заслужува медал за оваа торта

Оваа мајка заслужува медал за оваа торта . Секоја мајка знае колку е голем притисокот кога треба да направи совршена торта за нејзиното дете.

Сепак, мора да признаеме дека оваа жена навистина се потрудила и се обидела да направи оригинална торта.

Оваа мајка заслужува медал за оваа торта
Оваа мајка заслужува медал за оваа торта

На неа е опфатен целиот разговор на социјалните мрежи додека мајката и ќерката се договарале околу дизајнот на тортата.

Откако девојчето немало идеја за дизајнот на тортата, мајката предложила врз неа да се најде разговорот што во моментот.