Крими хроника

(ФОТО) Исчезна скопјанка

(ФОТО) Исчезна скопјанка
Зора Наковска (64) исчезнала завчера во населбата Мичурин во Скопје, околу 14 часот.

Контакт 077 910-191

 

isceznata