вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ФОТО: Оваа задача можат да ја решат само 2 отсто од луѓето

mat

Последни вести

Оваа математичка задача можат да ја решат само 2% од луѓето. Задачата за првпат се појави на испит во Индија и само еден ученик ја одговорил точно!

Можете да ги користите сите броеви од листата, бројките можат да се повторуваат и сите три полиња мора да бидат пополнети.

Најчитани вести