Магазин

ФОТО: Оваа жена спиела со повеќе од 10.000 мажи

ФОТО: Оваа жена спиела со повеќе од 10.000 мажи

Гвинет Монтенегро работела како ескорт дама, но бројката на мажи со кои спиела и понатаму шокира – дури 10.091.

Иако тврди дека растела во побожно христијанско семејство, таа се определила за оваа работа. Заработувала од 500 до 1.000 долари на час, а сега се одлучила да ја објави книгата за животот кој го живеела.

Се започнало кога била силувана на 18 – годишна возраст, на 19 години започнала да танцува, а на 21 станала „елитна“ придружничка. Кога била помлада сакала да ја зачува невиноста за „оној вистинскиот“, но по силувањето се одлучила да се фокусира на парите. Цело време ги лажела родителите дека се занимава со манекенство, а кога имала 24 години преживеала сообраќајна несреќа и се им признала на родителите.

Нејзината нормална недела била преполна со секс, алкохол, дрога, а ниту оргиите не и биле непознати. Воглавно работела во Мелбурн, но станала позната низ целиот свет па патувала и авионски до некои клиенти, меѓу кои имало и адвокати, музичари и политичари.

-Најубаво искуство ми беше кога едно момче ме изнајми да му правам друштво на Бора Бора, тој ме третираше како човечко суштество и го искористив тоа искуство да се одморам од се, вели Монтенегро.

Таа успеала да се откаже од овој начин на живот и да стане пилот на 29 години, но бидејќи и откажал едниот бубрег морала да се откаже. Сега е партнер во бизнис за логистичко програмирање.