Магазин

ФОТО: Овие бабички го полудеа светот!

ФОТО: Овие бабички го полудеа светот!

Модната куќа „Долче и Габана“ позната по единствените и помалку традиционални кампањи и овојпат го воодушеви светот.

Кампањата за пролет/лето 2015 јасно порачува дека и жените во зрелите години треба добро да се забавуваат.

2

Бабите кои заблескаа во новата рекламна кампања го освоија светот. Освен преслатките баби, тука се и убавите манекенки кои ја носат новата модна летна колекција која со нетрпение сите ја очекуваат.