Магазин

ФОТО: Овие фотографии најверојатно никогаш не сте ги виделе

ФОТО: Овие фотографии најверојатно никогаш не сте ги виделе

Како изгледаат Дафт Панк без маски, како изгледа кога Хитлер слави Божик? Токму на овие интригантни прашања одговорот даваат овие фотографии од минатото.

Шварци ги покажува своите силни мускули

Божикна вечера за време на Светската депресија

Чарли Чаплин и Ганди

Сообраќаен колапс во Данска, по одлуката да се промени правецот на движење

Дафт Панк

Елизабет Тејлор и Џејмс Дин

Фидел Кастро јаде хот дог

Хитлер слави Божик

Изградба на статуата на Исус во Бразил

Мартин Лутер Кинг игра билјард

Сопственик на хотел фрла киселина во базен во кој се капат црнци

Мајкл Џексон симболично отвора натпревар

Нелсон Мандела и Бил Гејтс