Македонија

ФОТО: Падна снег на Шар Планина

ФОТО: Падна снег на Шар Планина

МетеоПро доби прекрасни фотографии направени од планинарите од ПЕД „Аргентус Моунт“ од Тетово за време на минатиот викенд. Фотографиите се направени на трасата кон највисокиот врв на Шар Планина, Титов Врв (2747).

sarasnegg22

Во бело се повисоките врвови, со сосема мала снежна покривка, онака како што беше и најавено.

idilasneggg

Повеќе фотографии погледнете на МетеоПро