Македонија,Крими хроника

ФОТО: Пајак на ПОЦ сруши бандера

ФОТО: Пајак на ПОЦ сруши бандера

Пајак на Паркинзи на општина Центар денеска додека кревал непрописно паркиран автомобил оштети бандера.

Инцидентот се случил во близина на средното училиште „Методија Митевски – Брицо“.

Погледнете…

2

3

 

ФОТО: Ѕид на соораќајниот срам