сабота, 22 јули 2017  |  Вести денес: 51

ФОТО: Пандата најде ново друштво, можете ли да ја најдете?

panda-vojna-1

Последни вести

Со сигурност знаеме дека ги обожавате загатките со пандата. Од новогодишните загатки, преку загатката со пандата металец, до мачката меѓу бувовите…

Сега пандата најде ново друштво и се скори меѓу ликовите од култниот серијат „Ѕвездени патеки“.

panda-vojna-2

Ако досега не успеавте да ја најдете, одговорот е на следната страна:

Најчитани вести