Македонија

Фото: Патарините со нови цени

Фото: Патарините со нови цени

Од денеска стапува на сила одлуката на Владата на Република Македонија во која е направена измена во висината на надоместокот за плаќање на патарин.

Ова се новите цени:

patarina-500