Магазин

ФОТО: Пејачката Беби Дол се омажи на 52 години

ФОТО:  Пејачката Беби Дол се омажи на 52 години

Српската пејачка Драгана Шариќ (52) позната како Беби Дол вчера склучи брак со своето долгогодишно момче Алекс кој по потекло е Американец, во една белградска општина, а притоа приредила интимна венчавка со 30 пријатели.

Ова е прв брак на пејачката, а кога во една прилика ја прашале зошто досега не се омажила Беби одговрила дека не се мажела за да не мора постојано да се разведува.

На свадбата присуствувал и познатиот музичар Оливер Мандиќ кој и бил венчален кум на пејачката.

Bebi-Dol-3