Магазин

ФОТО: Пет парчиња облека што визуелно ве прават повитки

ФОТО: Пет парчиња облека што визуелно ве прават повитки

Сите дами се во вечна потрага за парчиња облека што визулено ќе ги прават повитки. Овие пет парчиња облека ќе ви помогнат вашата фигура визуелно да изгледа поиздолжено и повитко.

Без разлика дали имате детска градба, или пак ако е таа во облик на јаболко или круша бидете сигурни дека овие парчиња облека со сигурност ќе одговараат на вашата силуета.

Црн миди фустан

Облеката во црна боjа е универзална. Тоа е причината зошто се смета дека секоја жена треба да поседува макар еден мал црн фустан.

poslabo-1

Добриот црн фустан во миди должина всушност е најдобриот модел што се прилагодува на секоја силуета. Моделот под колена ги нагласува на најдобар можен начин.

Фармерки со висок струк

Фармерките…