четврток, 27 октомври 2016  |  Вести денес: 20

ФОТО: Пијан старец регулира сообраќај во Маџари

25

Последни вести

Пијан старец се обидел да го регулира сообраќајот на една раскрсница во скопската населба Маџари. На фотографиите може да се види како човекот ги упатува возилата на каде да се движат.

 

3

4

5

Најчитани вести