вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 53

ФОТО: Пишев и Манчев заедно со Ставрески меѓу народот во Струмица

pishev

Поврзани вести

Денеска кандидатите за пратеници Васил Пишев и Ванковер Манчев заедно со г-дин Зоран Ставрески прошетаа низ старата чаршија и направија обиколка во новата зграда на местото на стара полиција.
pisev-2

Денеска кандидатите за пратеници Васил Пишев и Ванковер Манчев заедно со г-дин Зоран Ставрески прошетаа низ старата чаршија и направија обиколка во новата зграда на местото на стара полиција. Наидоа на позитивни реакции кај граѓаните, кои ги поддржаа политиките на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата.

pishev1

Најчитани вести