Магазин

ФОТО: Питон проголта цел елен во Зоолошка градина

ФОТО: Питон проголта цел елен во Зоолошка градина

Чуварите на индиската Зоолошка градина биле изненадени кога виделе како еден питон се „послужил“ со еден од жителите на зоолошката, проголтувајќи цел елен.

Питонот толку се прејал што не можел да побегне од „местото на злосторството“.

Чуварите морале да ја подигнат змијата и по што го пуштиле во шумскиот резерват.