Магазин

(ФОТО) Плажата Махо на карипскиот остров Свети Мартин

(ФОТО)  Плажата Махо на карипскиот остров Свети Мартин

Данијел Ботело од Рио де Женеиро во неделата помина со часови во вода за да го „улови“ моментот кога огромни авиони ја надлетуваат плажата Махо на карипскиот остров Свети Мартин.