Магазин

ФОТО: По ова со нетрпение ќе ги чекате новите спотови на Ријана

ФОТО: По ова со нетрпение ќе ги чекате новите спотови на Ријана

Ријана одлучи пред официјалното објавување на спотот за песната „Kiss it better“ да го запали интернетот со провокативни фотографии од снимањето.

#KissItBetterVIDEO #THURSDAY #NOON

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Преубавата пејачка ја разбуди фантазијата со фотографиите на кои што се појави само во проѕирна туника.

Тоа беше доволно да предизвика вистинска бура на социјалните мрежи, а рекциите се мошне позитивни.

#KISSITBETTER #VIDEO #THURSDAY #NOON #VEVO

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

Судејќи според најавите, новиот жежок спот не очекува во четврток.

NEEDED ME #ANTI

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on


Освен спотот за „Kiss it better“ Ријана најави уште еден спот, исто така за четврток. Се работи за песната „Needed me“ за кој исто така објави фотографија, но овој пат мошне поумерена.

Инаку, пејачката во моментов е на нејзината Анти – турнеја.