Македонија

ФОТО: Погледнете го демолираниот автомобил на ТВ Сител

ФОТО: Погледнете го демолираниот автомобил на ТВ Сител

Од овие фотографии можете да видите како изгледа службениот автомобил на ТВ Сител по вчерашниот напад од страна на насилни демонстранти.

Имено, вчера главниот и одговорен уредник на Вечер и заменик главниот уредник на ТВ Сител , Ивона Талевска и двајца сниматели беа следени, нвредувани, а потоа и физички напднати од група насилни демонстранти.

Демолирано беше и службеното возило на ТВ Сител.

2

3

4