Македонија

ФОТО: Полицајците со маски патролираат по скопските улици

ФОТО: Полицајците со маски патролираат по скопските улици

Македонскиот полициски синдикат во обид да ги заштити од загадувањето своите членови кои се на должност по скопски улици денеска им делеше заштитни маски.

На полицајците кои патролираат по улиците или го регулираат сообраќајот, но и на оние во полициските станици МПС им подели над 3.000 заштитни маски.

policjaci1
Полицајците на улица со заштитни маски