Спорт

Фото: Полициски блокади на автопатот Скопје-Тетово

Фото: Полициски блокади на автопатот Скопје-Тетово

На двете патарини до Тетово има полициски контроли, се легитимираат сите возила, јавува Спортмедиа.

Неколку „сомнителни“, во кои имало млади момчиња не биле пуштени да минат, поради сомнение дека станува збор за навивачи на Вардар.

Неприсуство на гостински навивачи беше договорено на состанокот на клубовите во ФФМ.

Натпреварот Шкендија-Вардар започнува за 10 миунути.

ФОТО: Спортмедиа.мк